Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Κώστας Γρηγορόπουλος: Δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ

Κώστας Γρηγορόπουλος: Δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ

Κώστας Γρηγορόπουλος: Δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ post thumbnail image

Τηλεφωνική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Κώστας Γρηγορόπουλος.

 Ο λόγος το καινούργιο σχέδιο αστυνόμευσης σε όλη την επικράτεια, με περιπολίες και όπως είχε αναλύσει και σε ανακοινωσή του εκτός από το κόστος που θα προκύπτει, δεν υπάρχει το έμψυχο υλικό προκειμένου να μπορέσει ένα τέτοιο σχέδιο να εφαρμοστεί.

Ο κος Γρηγορόπουλος τόνισε για μια ακόμα φορά ότι η αστυνομική δύναμη στην Κεφαλονιά είναι λιγότερη από αυτή που θα έπρεπε και αν λειτούργουν αυτό οφείλεται στους αστυνομικούς που “θυσιάζονται” χώρις να παίρνουν τα ρεπό τους.

“Τουλάχιστον στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ. δεν μπορεί να εφαρμοστεί” και σε αυτό ήταν κατηγορηματικός ο πρόεδρος.

Ακούστε τον κο Γρηγορόπουλο:

Related Post

Η Σοφία Ζαφειράτου απαντά στις καταγγελίες προς το γενικό νοσοκομείο ΚεφαλονιάςΗ Σοφία Ζαφειράτου απαντά στις καταγγελίες προς το γενικό νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Τηλεφωνικά φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, θέλοντας να δώσει κάποιες εξηγήσεις σχετικά με τις καταγγελίες που κυκλοφόρησαν σε διάφορες ιστοσελίδες και

Παναγής Δρακουλόγκωνας : «Στον βωμό του κέρδους, θα “βιαστεί” το περιβάλλον»Παναγής Δρακουλόγκωνας : «Στον βωμό του κέρδους, θα “βιαστεί” το περιβάλλον»

Ο τέως αντιπεριφερειάρχης  Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας μίλησε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για την μαραθώνια τηλεδιάσκεψη του περιφερειακού συμβουλίου. Ο κος Δρακουλόγκωνας

Σταύρος Σπαθής: «Είμαστε επιφυλακτικοί για την τουριστική σεζόν»Σταύρος Σπαθής: «Είμαστε επιφυλακτικοί για την τουριστική σεζόν»

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» δίνοντας την εικόνα  της αγορά μετά το άνοιγμά τους