Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Κώστας Γρηγορόπουλος: Δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ

Κώστας Γρηγορόπουλος: Δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ

Κώστας Γρηγορόπουλος: Δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ post thumbnail image

Τηλεφωνική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Κώστας Γρηγορόπουλος.

 Ο λόγος το καινούργιο σχέδιο αστυνόμευσης σε όλη την επικράτεια, με περιπολίες και όπως είχε αναλύσει και σε ανακοινωσή του εκτός από το κόστος που θα προκύπτει, δεν υπάρχει το έμψυχο υλικό προκειμένου να μπορέσει ένα τέτοιο σχέδιο να εφαρμοστεί.

Ο κος Γρηγορόπουλος τόνισε για μια ακόμα φορά ότι η αστυνομική δύναμη στην Κεφαλονιά είναι λιγότερη από αυτή που θα έπρεπε και αν λειτούργουν αυτό οφείλεται στους αστυνομικούς που “θυσιάζονται” χώρις να παίρνουν τα ρεπό τους.

“Τουλάχιστον στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ. δεν μπορεί να εφαρμοστεί” και σε αυτό ήταν κατηγορηματικός ο πρόεδρος.

Ακούστε τον κο Γρηγορόπουλο:

Related Post

Νίκος Αθανασάτος: Θα είμαστε στήριγμα του πολίτη και όχι εχθρόςΝίκος Αθανασάτος: Θα είμαστε στήριγμα του πολίτη και όχι εχθρός

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμης με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκος Αθανασάτος φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 προκειμένου να παρουσιαστεί στο κόσμο και να εκθέσει απόψεις και προτεραιότητες που θα προτρέψουν

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Από Ιούλιο φαίνεται να ξεκινάει η τουριστική περίοδος»Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Από Ιούλιο φαίνεται να ξεκινάει η τουριστική περίοδος»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να παραθέσει όλα τα προβλήματα που θα

Σταύρος Τραυλός: «Για εμάς είναι έργο πρώτης προτεραιότητας ο δρόμος Αργοστόλι- Πόρος»Σταύρος Τραυλός: «Για εμάς είναι έργο πρώτης προτεραιότητας ο δρόμος Αργοστόλι- Πόρος»

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την αποκάλυψη ότι θα φτιαχτεί ο δρόμος Αργοστολίου- Πόρου. Όπως είπε ο