Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Δημήτρης Μαντζουράτος: Ο κομμουνισμός είναι το μέλλον της ανθρωπότητας

Δημήτρης Μαντζουράτος: Ο κομμουνισμός είναι το μέλλον της ανθρωπότητας

Δημήτρης Μαντζουράτος: Ο κομμουνισμός είναι το μέλλον της ανθρωπότητας post thumbnail image

Ο Δημήτρης Μαντζουράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με την ιδιότητά του ως υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ.

Ο καλεσμένος ξεκίνησε αναφερόμενος στις επαφές που ήδη έχουν κάνει τα μέλη του κόμματος και οι υποψήφιοι βουλευτές, με τους εργαζόμενους και έθεσε και το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών που είναι να καταστήσουν αυτές τις εκλογές μια αντιπαράθεση διλληματικού χαρακτήρα.

Όπως τόνισε (επειδή σε αυτές τις εκλογές  κυριαρχεί και πάλι ο δικομματισμός), το κόμμα του πιστεύει πως όποιος και αν βγει δεν θα καταστρέψει την χώρα, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να κάνει το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να φαίνονται άγγελοι μπροστά του. «Δεν είναι δυνατόν η κα Θεοπεφτάτου να περηφανεύεται την διάσπαση του Δήμου και το μεταφορικό ισοδύναμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κος Μαντζουράτος αναφέρθηκε και στα εργασιακά. Αρχικά επισήμανε ότι οι εργαζόμενοι εργάζονται σε συνθήκες γαλέρας και ενώ υπάρχει ένας τεράστιος πλούτος, πηγαίνει σε λίγους.  Μάλιστα επανέλαβε, ότι ενώ θέλησαν να μιλήσουν σε εργαζομένους ξενοδοχείων δεν τους επετράπη από τις διοικήσεις, ενώ χαρακτήρισε τις συνθήκες μεσαιωνικές.

Ο κος Μαντζουράτος ήταν υποψήφιος και στις δημοτικές εκλογές και τόνισε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν ηττήθηκε, αντίθετα υπήρξε  κόσμος που ενώ έχει αντίθετες πεποιθήσεις  τους στήριξε γιατί πίστεψε στις λύσεις που προέβαλαν.

Οξυμένα λαϊκά προβλήματα

Υγεία, εκπαίδευση και στέγαση βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις της λίστας των προτεραιοτήτων του ΚΚΕ , όπως επίσης και όλα όσα σχετίζονται με αντιπλημμυρικά, αντισεισμικά και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες αλλά και η περιοχή της Παλικής που ακόμα παλεύει με τα απομεινάρια του σεισμού.

Αναφορά έγινε και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τόνισε ότι όλες οι χώρες πρέπει να είναι ισότιμες, όμως η Ε.Ε. ωθεί την Ελλάδα σε αυτά που θέλει. Αναρωτήθηκε επίσης τι παρέχει αυτή τη στιγμή το ΝΑΤΟ στην Ελλάδα.

Στο τέλος κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει το ΚΚΕ συλλογικά και όχι προσωποπαγώς, γιατί όπως είπε: «Θα είμαστε δίπλα σε όλους. Είμαστε το μόνο κόμμα που βάζει στο επίκεντρο τις λαϊκές ανάγκες και όχι αυτό που θέλει το κεφάλαιο».

Related Post

Νίκος Ανουσάκης: «Είναι πολύ νωρίς για να κρίνει κάποιος  την Δημοτική Αρχή»Νίκος Ανουσάκης: «Είναι πολύ νωρίς για να κρίνει κάποιος  την Δημοτική Αρχή»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ισχυρή Κεφαλονιά» Νίκος Ανουσάκης. Η συζήτηση περιείχε κριτική για την έως τώρα πορεία της Δημοτικής Αρχής, τις

Μάκης Φόρτες: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία η κα Μοθωναίου»Μάκης Φόρτες: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία η κα Μοθωναίου»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη Μέρα» Μάκης Φόρτες φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή την ανακοίνωση της κας Κατερίνας  Μοθωναίου, σχετικά με τις εξελίξεις

Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Μελέτες 30 εκατομμυρίων ευρώ- Μέχρι Μάρτιο θα εντάξουμε και το μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος»Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Μελέτες 30 εκατομμυρίων ευρώ- Μέχρι Μάρτιο θα εντάξουμε και το μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος»

Για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αργοστολίου, που ψηφίστηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της χρονιάς, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Αφού επισήμανε