Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γεράσιμος Γαλανός για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Ληξουρίου

Ο Γεράσιμος Γαλανός για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Ληξουρίου

Ο Γεράσιμος Γαλανός για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Ληξουρίου post thumbnail image

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ληξουρίου  Γεράσιμος Γαλανός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»  για να ενημερώσει για τις φετινές – διαφορετικές-  καρναβαλικές εκδηλώσεις του δήμου.

«Έχουμε έναν καρνάβαλο μασκοφόρο, που με τα δύο του χέρια συνθλίβει τον κορωνοϊό» ανέφερε ο κος Γαλανός εξηγώντας ότι μέσα από αυτό το άρμα περνάει το μήνυμα ότι όλοι θα βγούμε νικητές από την πανδημία.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν διαδικτυακά, αλλά ακόμα και έτσι ο κος Γαλανός υποσχέθηκε ότι θα ανέβει η ψυχολογία μας και θα χαρούμε το φετινό καρναβάλι. «Θα παρουσιάσουμε παλιά καρναβάλια, θα έχουμε θεατρικά, πειράγματα του παρελθόντος, θα γίνουν αναφορές σε μνήμες, παρουσιάσεις και ντοκιμαντέρ με θέμα τα καρναβάλια» επισήμανε και συμπλήρωσε ότι θα υπάρξει και διαγωνισμός φωτογραφίας, σε τοπία του Ληξουρίου με σκοπό την ανάδειξη των όμορφων τοπίων της περιοχής, με πρωταγωνιστές τους πολίτες ντυμένους καρναβαλικά.

Ο κος Γαλανός παρακάλεσε όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον κορωνοϊό, να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και υπογράμμισε ότι και στα σχολεία τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα.

 

Related Post

Ο Γιάννης Βαρούχας δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις όπου χρειάζεται…Ο Γιάννης Βαρούχας δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις όπου χρειάζεται…

Καλεσμένος στο στούντιο του Cosmos96,5 ήταν ο Γιάννης Βαρούχας, ο επιστημονικός συνεργάτης της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου και θέλησε να απαντήσει σε όλες τις… ερωτήσεις που του έχουν τεθεί κατά καιρούς.

Σπύρος Βανδώρος: «Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό, αλλιώς αυτή η εικόνα θα επαναληφθεί»Σπύρος Βανδώρος: «Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό, αλλιώς αυτή η εικόνα θα επαναληφθεί»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νυφίου Σπύρος Βανδώρος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», για μια αποτίμηση της κατάστασης 3 μέρες μετά την καταστροφική πλημμύρα. Ανέφερε ότι

Γεράσιμος Κοκκόσης: «Θα βγούμε υγιείς – Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονέων»Γεράσιμος Κοκκόσης: «Θα βγούμε υγιείς – Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονέων»

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γεράσιμος Κοκκόσης, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την εμφάνιση κρουσμάτων σε δημοτικά σχολεία. Ο κος Κοκκόσης αφού επισήμανε ότι οι δάσκαλοι