Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο» post thumbnail image

Ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Σάμης και περιφερειακός σύμβουλος Παναγής Δρακουλόγκωνας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει απαντήσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το εξώδικο από την ΔΕΗ προς τον δήμο.

«Δεν θα τα δώσει ο δήμος. Ο καθένας μπορεί να ζητάει ότι θέλει». Αυτή ήταν η αρχική τοποθέτηση του κου Δρακουλόγκωνα για να συμπληρώσει πως το συγκεκριμένο εξώδικο έχει πολλές ανακρίβειες και όπως επισήμανε: «Tο συγκεκριμένο εξώδικο είναι από την εταιρεία. Η ΔΕΗ  μας έστειλε ένα φαξ. Ζητάνε το ποσό μέσα σε πέντε μέρες. Ένα εξώδικο είναι , προφανέστατα ο δήμος δεν θα τα δώσει».

Ο καλεσμένος επισήμανε ότι ο δήμος έχει ωριμότητα και θα αντιμετωπίσει την όποια κατάσταση. Παράλληλα τόνισε ότι προτεραιότητα του δημάρχου είναι οι περιοχές που επλήγησαν από τον Ιανό και η εύρυθμη λειτουργεία του νεοσύστατου δήμου.

Τέλος, ο κος Δρακουλόγκωνας κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του κου Καππάτου  σχετικά με το εξώδικο και τόνισε ότι έχουν διαφορετικές απόψεις και είναι απόλυτα λογικό. Πιο συγκεκριμένα υπογράμμισε: «Είναι λογικό να έχουμε αντίθετες απόψεις. Δεν αποδεικνύεται αδικοπραξία σε αυτή την υπόθεση. Αν φτάσουμε στα δικαστήρια, η δικαιοσύνη θα το κρίνει. Πιστεύω όμως ότι ο κος Κάππατος μπορεί να βοηθήσει αν χρειαστεί».

Related Post

Καραγκουλές: «Θα απαιτήσουμε τα διαφυγόντα από τους υπεύθυνους – Οι ανεμογεννήτριες θα επιστρέψουν σύντομα»Καραγκουλές: «Θα απαιτήσουμε τα διαφυγόντα από τους υπεύθυνους – Οι ανεμογεννήτριες θα επιστρέψουν σύντομα»

Ο Δημήτρης Καραγκουλές, εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει την τοποθέτηση των ανεμογεννητριών, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά την είδηση ότι το πλοίο, που είχε ναυλωθεί

Απολογισμός της θητείας του βουλευτή Παναγή ΚαππάτουΑπολογισμός της θητείας του βουλευτή Παναγή Καππάτου

Στην  εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του Cosmos 96,5 με τον Δημήτρη Αλοΐζο και την Ελευθερία Κουλουριώτη, φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος για έναν απολογισμό της

Σπύρος Πεφάνης: «Ετοιμάζονται εκπλήξεις για το καρναβάλι – Και οι άλλοι 2 Δήμοι έχουν υποχρεώσεις προς την ΚΕΔΗΚΕ»Σπύρος Πεφάνης: «Ετοιμάζονται εκπλήξεις για το καρναβάλι – Και οι άλλοι 2 Δήμοι έχουν υποχρεώσεις προς την ΚΕΔΗΚΕ»

  Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης με αφορμή τις προσεχείς εκδηλώσεις εν όψει του καρναβαλιού. Πριν ξεκινήσει η συζήτηση έκανε μια