Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις»

Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις»

Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις» post thumbnail image

Με αφορμή την ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, η πρόεδρος Βάσω Βουτσινά, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να αναφέρει εκ νέου τα προβλήματα του νοσοκομείου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι.

Η κα Βουτσινά ξεκίνησε τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού. «Νοσηλεύτριες κάνουν συνεχόμενες βάρδιες, δεν παίρνουν ρεπό και δεν γνωρίζουν τι σημαίνει άδεια. Όλα αυτά οδηγούν σε προβλήματα είτε οικογενειακής φύσεως είτε ακόμα και ψυχικής για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Επιπρόσθετα η κα Βουτσινά αναφέρθηκε και σε θέματα ασφάλειας. Όπως είπε στο νοσοκομείο δεν υπάρχει φύλαξη. Αποτέλεσμα να μπαίνει όποιος θέλει και να καταλαμβάνει χώρους του νοσοκομείου για το οτιδήποτε, ενώ επισήμανε ότι έχουν παρατηρηθεί και περιστατικά ακραία, ακόμα και επιθέσεων (σεξουαλικών). Μια έκρυθμη κατάσταση που δεν φαίνεται να βελτιώνεται.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ενώ όλα αυτά έχουν αναφερθεί στην διοίκηση του νοσοκομείου πολλές φορές, απάντηση ουσιαστική δεν έχουν πάρει.

Ακούστε τα όσα ενδιαφέροντα ανέφερε η κα Βάσω Βουτσινά.

Related Post

Δώρα Μαρκάτου : Κόσμημα για το Αργοστόλι το μουσείο Σκλάβου – Πόλος έλξης επιστημόνων από όλο τον κόσμοΔώρα Μαρκάτου : Κόσμημα για το Αργοστόλι το μουσείο Σκλάβου – Πόλος έλξης επιστημόνων από όλο τον κόσμο

Στον COSMOS 96,5 και το Δημήτρη Αλοϊζο μίλησε σήμερα η Δώρα Μαρκάτου, τέως αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αναφερόμενη στην σημαντικότητα της δημιουργίας του νέου μουσείου Σκλάβου

Δημήτρης Ατσάρος: «Πολλοί δεν θα ανοίξουν διότι φοβούνται – Η Κεφαλονιά πρέπει να μείνει ανοιχτός προορισμός»Δημήτρης Ατσάρος: «Πολλοί δεν θα ανοίξουν διότι φοβούνται – Η Κεφαλονιά πρέπει να μείνει ανοιχτός προορισμός»

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης Δημήτρης Ατσάρος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» σε μια προσπάθεια να αναφέρει όλα τα προβλήματα που θα

Νίκος Σκλάβος: “Πρέπει η Κεφαλονιά να γνωρίσει τον Γεράσιμο Σκλάβο”Νίκος Σκλάβος: “Πρέπει η Κεφαλονιά να γνωρίσει τον Γεράσιμο Σκλάβο”

Ο ανιψιός του Γεράσιμου Σκλάβου, Νίκος Σκλάβος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την απόφαση της οικογένειας να δοθούν τα έργα του καλλιτέχνη στον Δήμο Αργοστολίου.