Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις»

Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις»

Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις» post thumbnail image

Με αφορμή την ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, η πρόεδρος Βάσω Βουτσινά, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να αναφέρει εκ νέου τα προβλήματα του νοσοκομείου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι.

Η κα Βουτσινά ξεκίνησε τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού. «Νοσηλεύτριες κάνουν συνεχόμενες βάρδιες, δεν παίρνουν ρεπό και δεν γνωρίζουν τι σημαίνει άδεια. Όλα αυτά οδηγούν σε προβλήματα είτε οικογενειακής φύσεως είτε ακόμα και ψυχικής για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Επιπρόσθετα η κα Βουτσινά αναφέρθηκε και σε θέματα ασφάλειας. Όπως είπε στο νοσοκομείο δεν υπάρχει φύλαξη. Αποτέλεσμα να μπαίνει όποιος θέλει και να καταλαμβάνει χώρους του νοσοκομείου για το οτιδήποτε, ενώ επισήμανε ότι έχουν παρατηρηθεί και περιστατικά ακραία, ακόμα και επιθέσεων (σεξουαλικών). Μια έκρυθμη κατάσταση που δεν φαίνεται να βελτιώνεται.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ενώ όλα αυτά έχουν αναφερθεί στην διοίκηση του νοσοκομείου πολλές φορές, απάντηση ουσιαστική δεν έχουν πάρει.

Ακούστε τα όσα ενδιαφέροντα ανέφερε η κα Βάσω Βουτσινά.

Related Post

Γιώργος Κοκκόλης: Πρέπει να υπάρξει ένας αγώνας ενότηταςΓιώργος Κοκκόλης: Πρέπει να υπάρξει ένας αγώνας ενότητας

Ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Κοκκόλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στην πρώτη επίσημη προεκλογική συνέντευξη. Αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν το

Διονύσης Αραβαντινός για κατάργηση του τμήματος Εθνομουσικολογίας: «Επιχειρείται η αποδυνάμωση της Περιφέρειας»Διονύσης Αραβαντινός για κατάργηση του τμήματος Εθνομουσικολογίας: «Επιχειρείται η αποδυνάμωση της Περιφέρειας»

Ο δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου, Διονύσης Αραβαντινός χαρακτήρισε δραματική την εξέλιξη κατάργησης του τμήματος εθνομουσικολογίας στο Ληξούρι, μιλώντας στην εκπομπή του Cosmos 96,5 «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αναρωτήθηκε γιατί βρίσκεται

Πολυχρόνης Δενδρινός: «Μετά από πολλά χρόνια γίνονται έργα στην περιοχή μας από το Λιμενικό Ταμείο»Πολυχρόνης Δενδρινός: «Μετά από πολλά χρόνια γίνονται έργα στην περιοχή μας από το Λιμενικό Ταμείο»

Ο δημοτικός σύμβουλος Σάμης και τέως πρόεδρος του Φισκάρδου Πολυχρόνης Δενδρινός, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και αναφέρθηκε στα έργα που εκτελούνται στην περιοχή του από το Λιμενικό Ταμείο. «Στο λιμάνι,