Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Κοκκόλης: Φόβοι για πάνω από 70 νεκρούς – Τα μισά από τα σπίτια που κάηκαν ήταν πρώτες κατοικίες

Γιώργος Κοκκόλης: Φόβοι για πάνω από 70 νεκρούς – Τα μισά από τα σπίτια που κάηκαν ήταν πρώτες κατοικίες

Γιώργος Κοκκόλης: Φόβοι για πάνω από 70 νεκρούς – Τα μισά από τα σπίτια που κάηκαν ήταν πρώτες κατοικίες post thumbnail image

Ο Α/δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου, Γιώργος Κοκκόλης παρά την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή θέλησε να ενημερώσει και την Κεφαλονιά για το τι ακριβώς συμβαίνει και που βρισκόμαστε.

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον α/δήμαρχο και δεν μάσησε τα λόγια του καθώς έκανε λόγο για πάνω από 70 νεκρούς. Περιέγρψε τραγικά περιστατικά και μάλιστε σημείωσε πως το 50% των σπιτιών που κάηκαν είναι πρώτες κατοικίες και πλέον αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν σπίτι.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κος Γιώργος Κοκκόλης:

 

Related Post

Μάκης Φόρτες: «Μας ξεγέλασαν. Το καλοκαίρι η κατάσταση θα είναι χαοτική»Μάκης Φόρτες: «Μας ξεγέλασαν. Το καλοκαίρι η κατάσταση θα είναι χαοτική»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη μέρα» Μάκης  Φόρτες, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ζητάει να πραγματοποιηθεί συμβούλιο

Ανδρέας Παντελιός: «Πρέπει να ληφθεί υπόψη η νησιωτικότητα για τις επενδύσεις στον τουρισμό»Ανδρέας Παντελιός: «Πρέπει να ληφθεί υπόψη η νησιωτικότητα για τις επενδύσεις στον τουρισμό»

Ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Ανδρέας Παντελιός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα, με αφορμή τον αναπτυξιακό νόμο και το τι μπορεί να κερδίσει ο ντόπιος