Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Τζωρτζάτος: Έπρεπε να έχει διατάξει ΕΔΕ ο Δήμαρχος!

Γιώργος Τζωρτζάτος: Έπρεπε να έχει διατάξει ΕΔΕ ο Δήμαρχος!

Γιώργος Τζωρτζάτος: Έπρεπε να έχει διατάξει ΕΔΕ ο Δήμαρχος! post thumbnail image

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος.

Το θέμα της συζήτησης η φορολογική παράβαση στον Πλατύ Γιαλό. Όπως τόνισε δεν είναι μια απλή παράβαση είναι μια παράβαση του Δήμου και όχι μιας ιδιωτικής επιχείρησης.

Ζήτησε μάλιστα από τον Δήμαρχο να παραιτηθεί από ευθιξία και πριν από αυτό να διατάξει ΕΔΕ.

Δεν θέλησε να μιλήσει για κανένα άλλο θέμα, γιατί θεωρεί ότι αν ασχολήθούμε με ο,τι άλλο θα υποβαθμιστεί το συγκεκριμένο γεγονός και δεν πρέπει, αφού είναι ποινικό αδίκημα!

Ακούστε τον κο Τζωρτζάτο:

 

Related Post

Κουρκουμέλης: «Μου έχουν κάνει καταγγελία για το κόψιμο των δέντρων – Θα κάνουμε παρέμβαση στον Πρωθυπουργό για τον Τάφο»Κουρκουμέλης: «Μου έχουν κάνει καταγγελία για το κόψιμο των δέντρων – Θα κάνουμε παρέμβαση στον Πρωθυπουργό για τον Τάφο»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής  Νίκος Κουρκουμέλης  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα, με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής. Ο κος

Παναγής Καππάτος: «Πιο εύκολα πλέον γιατροί στο Νοσοκομείομας – Οι κινητοποιήσεις στην Σάμη, αποτελούν πολιτική εκμετάλλευση»Παναγής Καππάτος: «Πιο εύκολα πλέον γιατροί στο Νοσοκομείομας – Οι κινητοποιήσεις στην Σάμη, αποτελούν πολιτική εκμετάλλευση»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, με αφορμή την τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή για τα νοσοκομεία Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Λευκάδας.

Σαμούρης προς Κωσταντάκη: Αν ισχύουν αυτά που λέει να πάει στον εισαγγελέα!Σαμούρης προς Κωσταντάκη: Αν ισχύουν αυτά που λέει να πάει στον εισαγγελέα!

Μετά το Δημοτικό Συμβούλιο και το θέμα των χρεών των που παρέλαβε η ΚΕΔΗΚΕ από τους πρώην δήμους, ο κος Σαμούρης δεν θα μπορούσε να μην πει την άποψή του.