Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σοφία Ζαφειράτου: Ο κόσμος θα εξυπηρετείται κανονικά από τους γιατρούς, ακόμα και αν δεν έχει οικογενειακό γιατρό!

Σοφία Ζαφειράτου: Ο κόσμος θα εξυπηρετείται κανονικά από τους γιατρούς, ακόμα και αν δεν έχει οικογενειακό γιατρό!

Σοφία Ζαφειράτου: Ο κόσμος θα εξυπηρετείται κανονικά από τους γιατρούς, ακόμα και αν δεν έχει οικογενειακό γιατρό! post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, Σοφία Ζαφειράτου.


Αφορμή, για την επικοινωνία, η όλης σύγχυση που επικρατεί σχετικά με τον «οικογενειακό γιατρό». Η κα Ζαφειράτου ανέφερε ότι ο κόσμος φοβάται ότι δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί εάν δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα. Από την άλλη επισήμανε ότι η εγγραφή στα μητρώα δεν είναι υποχρεωτική.

Αναφέρθηκε και στην σχέση ΙΣΚ με την Δημοτική Αρχή και μάλιστα τόνισε ότι της υποσχέθηκαν ότι θα γίνει ένα δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την υγεία αλλά ακόμα περιμένουν!

Τέλος, έκανε αναφορά για την κατάσταση που υπάρχει στο νοσοκομείο και για μια ακόμα φορά τόνισε ότι το μόνο που συμβαίνει στο νοσοκομείο είναι μια συνεχής υποστελέχωση.

Ακούστε την κα Ζαφειράτου

 

Related Post

Νίκος Φραντζής: «Με την αξιοποίηση του αγκυροβολίου, αναβαθμίζεται όλη η περιοχή»Νίκος Φραντζής: «Με την αξιοποίηση του αγκυροβολίου, αναβαθμίζεται όλη η περιοχή»

Ικανοποιημένος από την ευρύτατη πλειοψηφία, με την οποία πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο η αξιοποίηση του Τουριστικού Αγκυροβολίου στην Αγία Πελαγία, εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νίκος Φραντζής.  Φιλοξενήθηκε

Παρεμβάσεις για την μεταφορά των κρεβατιών από την ΜΑΦ Αργοστολίου στην ΜΕΘ ΡίουΠαρεμβάσεις για την μεταφορά των κρεβατιών από την ΜΑΦ Αργοστολίου στην ΜΕΘ Ρίου

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Σαμούρης και Διονύσης Αραβαντινός, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”,