Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.


Μετά από φήμες που ξέσπασαν σχετικά με μεγάλο επικείμενο σεισμό, με αφορμή μια συνάντηση της Πολιτικής Προστασίας στα πλαίσια προετοιμασίας σε περίπτωση σεισμού, ο α/περιφερειάρχης φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 για να δώσει απαντήσεις και ένα τέλος στην όποια φημολογία.

Ήταν κατηγορηματικός ότι δεν έχει κάποια ειδοποίηση ή κάποια ενημέρωση για σεισμό. Παρ’ όλα αυτά όλοι γνωρίζουν ότι στην Κεφαλονιά ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει κάποιος σεισμός και έτσι η προετοιμασία είναι απαραίτητη είτε γίνει ένας σεισμός αύριο είτε σε 10 χρόνια. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Ακόμα και ένα παιδί 10 ετών ξέρει ότι η Κεφαλονιά είναι σεισμογενής περιοχή. Προτιμούμε να είμαστε έτοιμοι, όποτε και αν συμβεί ο σεισμός».

Τέλος, σε θέματα της καθημερινότητας (δρόμους κλπ), επισήμανε για μια ακόμα φορά ότι όσα έργα επιβλέπονται από το Υπουργείο είναι αδύνατον να γίνουν καθώς η επίβλεψή τους δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από υπάλληλο του Υπουργείου, που βρίσκεται στην Αθήνα. Για τα έργα που εκτελούνται από την Περιφέρεια είπε ότι προχωράνε στο μέτρο του δυνατού.

Related Post

Νίκος Κουρκουμέλης: «Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρουμε»Νίκος Κουρκουμέλης: «Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρουμε»

Ο Αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και υπεύθυνος σε θέματα τουρισμού Νίκος Κουρκουμέλης, μίλησε στον Δημήτρη Αλοϊζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά τον

Μάκης Μεταξάς: «Κάποιοι δεν θέλουν ο τάφος των Τζανάτων να αναδειχθεί»Μάκης Μεταξάς: «Κάποιοι δεν θέλουν ο τάφος των Τζανάτων να αναδειχθεί»

Ο τέως νομάρχης Κεφαλονιάς κος Μάκης Μεταξάς, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή τις αρνητικές εξελίξεις για τον αρχαιολογικό πλούτο

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Cosmos 96,5Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Cosmos 96,5

Άλλη μια παράσταση  έρχεται στην Κεφαλονιά και αυτή είναι «ΑΡΚΑΣ: Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων», μια παράσταση με άφθονο γέλιο αλλά και πολλές αλήθειες. Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»,