Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5

Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5

Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν ο Α/δήμαρχος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης, ο εκπρόσωπος του συλλόγου «ΝΤΟΡΙΣ» Διονύσης Καππάτος και οι συνήθεις ύποπτοι Δημήτρης Αλοϊζος, Ελευθερία Κουλουριώτη και Νίκος Ζαχαρούς. Μια συνέντευξη με αποκλειστικό θέμα τα ζώα συντροφιάς.

Μετά τον σάλο με το θέμα της αγοραπωλησίας ζώων τα οποία φεύγουν από την Ελλάδα με προορισμό χώρες της Ευρώπης, βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στο στούντιο οι καλεσμένοι προκειμένου να δώσουν απαντήσεις αλλά και να μιλήσουν και για τους χώρους φύλαξης αδέσποτων.

Η συζήτηση εστίασε στο θέμα της αγοραπωλησίας αλλά δεν έμεινε εκεί καθώς θίχτηκαν και θέματα σχετικά με τα χρήματα που λαμβάνει ο σύλλογος από το δήμο και να αυτά είναι αρκετά προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες. Επιπροσθέτως, συζητήθηκε και η συνταγματική αναθεώρηση στο κομμάτι που αφορά τα ζώα.

Ακούστε την εκπομπή

 

Related Post

Αλέκος Καλαφάτης: «Θα ήθελα να ζητήσουν την γνώμη μου για το έργο της παραλίας»Αλέκος Καλαφάτης: «Θα ήθελα να ζητήσουν την γνώμη μου για το έργο της παραλίας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως υφυπουργός Ανάπτυξης και Δήμαρχος Αργοστολίου, Αλέκος Καλαφάτης. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πρόσωπο των ημερών, καθώς τις τελευταίες ημέρες ξηλώθηκε

Αργύρης Γαβριελάτος: «Καταφέραμε μέσα στην ατυχία μας να κρατήσουμε την ΕΔΑΚΙ»Αργύρης Γαβριελάτος: «Καταφέραμε μέσα στην ατυχία μας να κρατήσουμε την ΕΔΑΚΙ»

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή για αυτή την επικοινωνία στάθηκε η ανακοίνωση που εξέδωσε  και απαντούσε σε όλα εκείνα τα

Ο Ανδρέας Παντελιός για την Γαστρονομική Κοινότητα: «Προσπάθεια ανάδειξης της γαστρονομικής μας ιστορίας»Ο Ανδρέας Παντελιός για την Γαστρονομική Κοινότητα: «Προσπάθεια ανάδειξης της γαστρονομικής μας ιστορίας»

O γενικός γραμματέας της Γαστρονομικής Κοινότητας Κεφαλονιάς Ανδρέας Παντελιός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για αυτό το εγχείρημα. «Είναι μια προσπάθεια 15 ετών. Αφορά την