Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Παναγιώτης Κονταρίνης για τον τελικό κυπέλλου

Ο Παναγιώτης Κονταρίνης για τον τελικό κυπέλλου

Ο Παναγιώτης Κονταρίνης για τον τελικό κυπέλλου post thumbnail image

Στην εκπομπή «Παίξε Μπαλίτσα», μίλησε το μέλος του ΔΣ του Παλληξουριακού, Παναγιώτης Κονταρίνης εν’ όψει του τελικού Κυπέλλου.

Αναφέρθηκε αρχικά στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα (ΔΑΚ Αργοστολίου) όπου όπως τόνισε όταν υπάρχει βούληση, συνεννόηση αλλά και επιμονή όλα γίνονται.

«Ο Παλληξουριακός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο τοπικό ποδόσφαιρο» ήταν τα λόγια του. Συνεχάρη τον Πυλαριακό για την συμμετοχή του στον τελικό και επισήμανε ότι θα αντιμετωπίσει την αντίπαλη ομάδα σαν ίση, παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Ληξουρίου παλεύει για κάθε τρόπαιο και για κάθε τίτλο.

Τέλος, ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον αγώνα. Ευχήθηκε να μην υπάρξει το οτιδήποτε (τραυματισμοί, επεισόδια κλπ) και επίσης τώρα που πλέον υπάρχει το γήπεδο, αν είναι δυνατόν να αναπτυχθεί ο αθλητισμός  στο νησί μας.

Related Post

Βαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνοΒαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο

Ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Βαγγέλης Ανδρεάτος, μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, για την ετοιμότητα όλων των φορέων σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Οι ντόπιοι αγροκτηνοτρόφοι δεν θα χάσουν τις περιουσίες τους!Παναγής Δρακουλόγκωνας: Οι ντόπιοι αγροκτηνοτρόφοι δεν θα χάσουν τις περιουσίες τους!

Για το περίεργο ιδιοκτησιακό καθεστώς των νησιών μας και την σύγχυση που έχει προκληθεί στους κτηνοτρόφους για τις περιουσίες τους μίλησε στο Cosmos 96,5 και στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι

Παναγής Ζαφειράτος: «Είμαστε σε απόγνωση – Δεν ξέρω αν υπάρχει δόλος»Παναγής Ζαφειράτος: «Είμαστε σε απόγνωση – Δεν ξέρω αν υπάρχει δόλος»

Την άσχημη κατάσταση που επικρατεί ακόμα στην Αγία Ευφημία, περιέγραψε ο Πρόεδρος της κοινότητας Παναγής Ζαφειράτος σε συνέντευξή του στον Cosmos 96,5. Ο κος Ζαφειράτος αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα που