Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά αλλά ήμουν άγνωστη και ευάλωτη»

Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά αλλά ήμουν άγνωστη και ευάλωτη»

Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά αλλά ήμουν άγνωστη και ευάλωτη» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε, η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Βικτώρια Αλεξανδράτου.

Η κα Αλεξανδράτου  βρέθηκε πρόσφατα στου Λειψούς, στους οποίους δραστηριοποιείται  και έχει γνωρίσει από την εθελοντική της προσφορά πριν πέντε χρόνια και εκεί συνάντησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η κα Αλεξανδράτου μίλησε για την Πρόεδρο με τα καλύτερα λόγια και συγκεκριμένα τόνισε: «Από τη μεριά του θεσμικού της ρόλου στέλνει το μήνυμα της από τα νησιά του Αιγαίου. Έκανε επίσκεψη για τα εγκαίνια ενός αθλητικού κέντρου στο νησί. Η Πρόεδρος είναι μια τιμητική παρουσία για την χώρα μας».

H καλεσμένη κλήθηκε να εκφράσει την άποψή της για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα στην βουλή. Η κα Αλεξανδράτου στάθηκε κυρίως στην αιολική ενέργεια υποστηρίζοντας ότι είναι λάθος αυτού του είδους η ενέργεια να ταυτίζεται με τις εξορύξεις ενώ υπογράμμισε ότι οι εξορύξεις δεν έχουν λόγω ύπαρξης. Μίλησε δε, για την απολιγνιτοποίηση της Ελλάδας μέσω ενός Ευρωπαϊκού προγράμματος που λέγεται Green deal.

Στο τέλος της συζήτησης η κα Αλεξανδράτου εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν ώστε να είναι υποψήφια στις εκλογές του 2019. «Κατέβηκα υποψήφια  γιατί είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά. Η Κεφαλονιά είναι ένας ευλογημένος τόπος» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας πως: «Κάποιες μέρες αισθάνομαι μετανιωμένη που ήμουν υποψήφια».

Η καλεσμένη πάντως, όταν κάνει τον απολογισμό της – όπως ανέφερε η ίδια-  αποδίδει την ήττα της στο γεγονός ότι ήταν άγνωστη και ευάλωτη στην δυσφήμηση. «Θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξανακατέβω στις εκλογές, γιατί η Κεφαλονιά είναι μια συντηρητική κοινωνία και δεν θέλει κάποιον που δεν είναι από το νησί» κατέληξε.

Related Post

Γεράσιμος Αποστολάτος: Μόλις πει η πυροσβεστική ότι είμαστε έτοιμοι, θα γίνει η παραλαβή των κτιρίωνΓεράσιμος Αποστολάτος: Μόλις πει η πυροσβεστική ότι είμαστε έτοιμοι, θα γίνει η παραλαβή των κτιρίων

Κατηγορηματικός και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του γηροκομείου, Γεράσιμος Αποστολάτος, σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Ευαγγελία Σισικοπούλου: Θέλω οι προβληματισμοί του πολίτη να γίνονται οι βάσεις για να γίνουν πράγματαΕυαγγελία Σισικοπούλου: Θέλω οι προβληματισμοί του πολίτη να γίνονται οι βάσεις για να γίνουν πράγματα

Άλλη μια νέα υποψήφια με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η Ευαγγελία Σισικοπούλου, είναι μια ακόμα γυναίκα που πολιτεύεται στην τοπική αυτοδιοίκηση

Σπύρος Σαμούρης: Οι μελανότερες αυτοδιοικητικές μέρες της Δημοτικής ΑρχήςΣπύρος Σαμούρης: Οι μελανότερες αυτοδιοικητικές μέρες της Δημοτικής Αρχής

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ενωμένη Τετράπολη», Σπύρος Σαμούρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».