Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά αλλά ήμουν άγνωστη και ευάλωτη»

Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά αλλά ήμουν άγνωστη και ευάλωτη»

Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά αλλά ήμουν άγνωστη και ευάλωτη» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε, η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Βικτώρια Αλεξανδράτου.

Η κα Αλεξανδράτου  βρέθηκε πρόσφατα στου Λειψούς, στους οποίους δραστηριοποιείται  και έχει γνωρίσει από την εθελοντική της προσφορά πριν πέντε χρόνια και εκεί συνάντησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η κα Αλεξανδράτου μίλησε για την Πρόεδρο με τα καλύτερα λόγια και συγκεκριμένα τόνισε: «Από τη μεριά του θεσμικού της ρόλου στέλνει το μήνυμα της από τα νησιά του Αιγαίου. Έκανε επίσκεψη για τα εγκαίνια ενός αθλητικού κέντρου στο νησί. Η Πρόεδρος είναι μια τιμητική παρουσία για την χώρα μας».

H καλεσμένη κλήθηκε να εκφράσει την άποψή της για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα στην βουλή. Η κα Αλεξανδράτου στάθηκε κυρίως στην αιολική ενέργεια υποστηρίζοντας ότι είναι λάθος αυτού του είδους η ενέργεια να ταυτίζεται με τις εξορύξεις ενώ υπογράμμισε ότι οι εξορύξεις δεν έχουν λόγω ύπαρξης. Μίλησε δε, για την απολιγνιτοποίηση της Ελλάδας μέσω ενός Ευρωπαϊκού προγράμματος που λέγεται Green deal.

Στο τέλος της συζήτησης η κα Αλεξανδράτου εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν ώστε να είναι υποψήφια στις εκλογές του 2019. «Κατέβηκα υποψήφια  γιατί είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά. Η Κεφαλονιά είναι ένας ευλογημένος τόπος» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας πως: «Κάποιες μέρες αισθάνομαι μετανιωμένη που ήμουν υποψήφια».

Η καλεσμένη πάντως, όταν κάνει τον απολογισμό της – όπως ανέφερε η ίδια-  αποδίδει την ήττα της στο γεγονός ότι ήταν άγνωστη και ευάλωτη στην δυσφήμηση. «Θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξανακατέβω στις εκλογές, γιατί η Κεφαλονιά είναι μια συντηρητική κοινωνία και δεν θέλει κάποιον που δεν είναι από το νησί» κατέληξε.

Related Post

Φοιτητές τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας: «Αναγκαζόμαστε να εγκαταλείπουμε τις σπουδές μας»Φοιτητές τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας: «Αναγκαζόμαστε να εγκαταλείπουμε τις σπουδές μας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν φοιτητές του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, σε μια ακόμα προσπάθεια ενημέρωσης για την κατάσταση που επικρατεί στο θέμα της στέγασης τους

Βασίλης Λεβέντης : Υπάρχει σαπίλα στην Βουλή!Βασίλης Λεβέντης : Υπάρχει σαπίλα στην Βουλή!

Τηλεφωνική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Μίλησε για την «Συμφωνία των Πρεσπών» και αποκάλυψε ότι το κόμμα του δέχτηκε

Γεράσιμος Κοκκόσης: «Το Υπουργείο αποφασίζει, όχι η Πρωτοβάθμια»Γεράσιμος Κοκκόσης: «Το Υπουργείο αποφασίζει, όχι η Πρωτοβάθμια»

Ο Διευθυντής της Α’/βάθμιας εκπαίδευσης Κεφαλονιάς  Γεράσιμος Κοκκόσης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την καταγγελία των γονέων των μαθητών του δημοτικού σχολείου Κεραμειών σχετικά με την