Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Νίκος Παυλάτος: «Να φύγουν όσοι δραστηριοποιούνται στον Κούταβο, να δοθεί στους πολίτες»

Νίκος Παυλάτος: «Να φύγουν όσοι δραστηριοποιούνται στον Κούταβο, να δοθεί στους πολίτες»

Νίκος Παυλάτος: «Να φύγουν όσοι δραστηριοποιούνται στον Κούταβο, να δοθεί στους πολίτες» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της δημοτικής κίνησης πολιτών «ΦΑΡΟΣ» Νίκος Παυλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τις εθελοντικές δράσεις που έχει πραγματοποιήσει η κίνηση και όλες τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη προγραμματιστεί.

Ο ΦΑΡΟΣ έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια καλλωπισμού και ανάδειξης της λιμνοθάλασσας του Κουτάβου και της Αρχαίας Κράνης, η οποία στηρίζεται σε απλούς πολίτες- εθελοντές και ο κος Πολλάτος χαρακτηρίζει την όλη προσπάθεια ως «στάση ζωής» για τους ίδιους. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή του κόσμου. Η ανταπόκριση όλων  ήταν άμεση, ουσιαστική και ποιοτική» δήλωσε ο κος Παυλάτος.

Ο πρόεδρος επισήμανε ότι η περιοχή του Κουτάβου πρέπει να δοθεί στους πολίτες και  να φύγουν όσοι δραστηριοποιούνται εκεί, καθώς και στην περιοχή της Αρχαίας Κράνης προκειμένου η περιοχή να αναδειχθεί. Μάλιστα ο κος Παυλάτος αποκάλυψε ότι έχουν γίνει συζητήσεις με τον έφορο αρχαιοτήτων για την ανάδειξη των περιοχών, όμως τόνισε ότι όλα αυτά χρειάζονται την αγάπη και την προσφορά των εθελοντών.

«Το παράξενο θα ήταν να είναι καθαρή η λιμνοθάλασσα». Αυτό ήταν το σχόλιο του καλεσμένου, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα για το νερό του Κουτάβου. Παράλληλα πρόσθεσε πως για να καθαρίσει ο Κούταβος, θα πάρει καιρό καθώς είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία.

Οι δράσεις για τον ΦΑΡΟ συνεχίζονται, με καθαρισμό του Κουτάβου την Κυριακή  12/7 στις 9 το πρωί, στις 16/7 θα πραγματοποιηθεί συναυλία – με την συνδρομή της ΚΕΔΗΚΕ- ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζονται διαλέξεις ιατρικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα. Ο κος Παυλάτος  πρόσθεσε ότι το επόμενο ζήτημα που θα θέσει ο ΦΑΡΟΣ  θα είναι το ζήτημα της υγείας στο νησί μας.

Related Post

Χρήστος Παυλάτος: «Ενδεχομένως να δούμε αύξηση κρουσμάτων σε 15 μέρες»Χρήστος Παυλάτος: «Ενδεχομένως να δούμε αύξηση κρουσμάτων σε 15 μέρες»

O εκτελών χρέη διοικητή στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς Χρήστος Παυλάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» ενημερώνοντας για την πορεία των κρουσμάτων στο νησί μας. «Δεν είναι πολλά τα

Μάκης Μεταξάς: «Γίνεται αγώνας να μην αναδειχθεί το μνημείο»Μάκης Μεταξάς: «Γίνεται αγώνας να μην αναδειχθεί το μνημείο»

Σε μια ακόμα εκπομπή, φιλοξενούμενος ήταν ο τέως νομάρχης Μάκης Μεταξάς, ένας άνθρωπος που παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να αναδειχθεί ο αρχαιολογικός πλούτος της περιοχής του. Αυτή

Γεράσιμος Αποστολάτος: Δεν έγινε η παραλαβή του Γηροκομείου και την πληρώνω εγώ!Γεράσιμος Αποστολάτος: Δεν έγινε η παραλαβή του Γηροκομείου και την πληρώνω εγώ!

Με το κλείσιμο της εβδομάδας και χώρις να έχει γίνει τελικώς η διοικητική παραλαβή του γηροκομείου, ο κος Γεράσιμος Αποστολάτος (πρόεδρος Δημοτικού Γηροκομείου), θέλησε να δώσει την δική του εξήγηση