Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνται

Παναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνται

Παναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνται post thumbnail image

Πολλά τα έργα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, όπως ανέφερε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Το οδικό δίκτυο της Ιθάκης, το Λιμάνι του «Πίσω Αετού», ο ηλεκτροφωτισμός του Κουτάβου, έργα βραχοπροστασίας είναι μερικά από τα όσα ανέφερε ο α/περιφερειάρχης. Έργα που γίνονται και που θα γίνουν μιας και έχουν ήδη γίνει οι μελέτες τους και πλέον περνάμε στην φάση της δημοπράτησης.

Έγινε εκτενής αναφορά σε όλα τα έργα, ακόμα και σε κάποια που η α/περιφέρεια δεν έχει αρμοδιότητα.

Εκλογές με απλή αναλογική

Όταν ο κος Δρακουλόγκωνας ερωτήθηκε για τις επόμενες εκλογές και το αν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για α/περιφερειάρχης απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει γιατί με το καινούργιο εκλογικό σύστημα δεν θα εκλέγονται α/περιφερειάρχες . Παρ’ όλα αυτά η υποψηφιότητα του είναι δεδομένη.

Related Post

Αλέξανδρος Κοψαχείλης: «Το Leader θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής»Αλέξανδρος Κοψαχείλης: «Το Leader θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής»

Ο συντονιστής του προγράμματος Leader για την Κεφαλονιά Αλέξανδρος Κοψαχείλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να εξηγήσει τι είναι το πρόγραμμα και

Ο Δημήτρης Σπανός στον Cosmos 96,5Ο Δημήτρης Σπανός στον Cosmos 96,5

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης “Επτανησιακή Πρωτοβουλία Σπανός Δημήτριος. Ο κος Σπανός ορίστηκε ως Εντεταλμένος Σύμβουλος με αρμοδιότητα την Διασυνδεσιμότητα και

Αλέξανδρος Παντελειός: «Έχουμε θέσει ως όρο να μην υπάρχει κομματισμός στην κίνηση πολιτών»Αλέξανδρος Παντελειός: «Έχουμε θέσει ως όρο να μην υπάρχει κομματισμός στην κίνηση πολιτών»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», την Τρίτη 6-11-2018 φιλοξενήθηκε ο κος Αλέξανδρος Παντελειός, ένας εκ των εκπροσώπων της κίνησης πολιτών «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» και πρόεδρος του ΤΕΕ