Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνται

Παναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνται

Παναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνται post thumbnail image

Πολλά τα έργα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, όπως ανέφερε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Το οδικό δίκτυο της Ιθάκης, το Λιμάνι του «Πίσω Αετού», ο ηλεκτροφωτισμός του Κουτάβου, έργα βραχοπροστασίας είναι μερικά από τα όσα ανέφερε ο α/περιφερειάρχης. Έργα που γίνονται και που θα γίνουν μιας και έχουν ήδη γίνει οι μελέτες τους και πλέον περνάμε στην φάση της δημοπράτησης.

Έγινε εκτενής αναφορά σε όλα τα έργα, ακόμα και σε κάποια που η α/περιφέρεια δεν έχει αρμοδιότητα.

Εκλογές με απλή αναλογική

Όταν ο κος Δρακουλόγκωνας ερωτήθηκε για τις επόμενες εκλογές και το αν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για α/περιφερειάρχης απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει γιατί με το καινούργιο εκλογικό σύστημα δεν θα εκλέγονται α/περιφερειάρχες . Παρ’ όλα αυτά η υποψηφιότητα του είναι δεδομένη.

Related Post

Νίκος Ανουσάκης: «Δεν δεχόμαστε η Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα»Νίκος Ανουσάκης: «Δεν δεχόμαστε η Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα»

Ο δημοτικός σύμβουλος της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» Νίκος Ανουσάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκφράσει την άποψη της παράταξής του, σχετικά με την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ.

Παναγής Καππάτος: Μεγάλη πρόκληση και τιμή, να αγωνιστώ για την πατρίδα μουΠαναγής Καππάτος: Μεγάλη πρόκληση και τιμή, να αγωνιστώ για την πατρίδα μου

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τη  Νέα Δημοκρατία Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε  στο στούντιο του cosmos 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με τους  Δημήτρη Αλοίζο

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμοΠαναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας. Μετά από φήμες που ξέσπασαν σχετικά με μεγάλο επικείμενο σεισμό, με αφορμή μια συνάντηση της